Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Εξελίξεις για την πορεία...


"Σε εξέλιξη είναι η πορεία στη Θεσσαλονίκη, με τους συμμετέχοντες να υπολογίζονται σε δύο με τρεις χιλιάδες κόσμου. Πολλές οι συλλήψεις, δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα ο ακριβής αριθμός.

16:00: Η ατμόσφαιρα από τη συνεχή ρίψη δακρυγόνων είναι αποπνικτική σ΄ολόκληρο το κέντρο, όπου σε διάφορα στενά έχουν εγκλωβιστεί διαδηλωτές και έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος των πανεπιστημίων μέχρι τον Βαρδάρη.

15:40: Έξω από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης η πορεία. Περίπου 200 διαδηλωτές έχουν εγκλωβιστεί από αστυνομικές δυνάμεις ανάμεσα σε πολυκατοικίες. Πολλές οι προσαγωγές, δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα ο ακριβής αριθμός.

15:30: Στο ύψος της Αριστοτέλους αστυνομικές δυνάμεις έριξαν χημικά στο κυρίως σώμα της πορείας, ακολούθησε ρίψη αντικειμένων από μερίδα διαδηλωτών. Ο κόσμος διασπάστηκε στα γύρω στενά. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές.

15:32: Μικροεπεισόδια στην πορεία, με τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν χρήση δακρυγόνων και κρότου λάμψης. "

(Πηγή: www.tvxs.gr)

Αυτήν τη στιγμή η αυθόρμητη πορεία διαμαρτυρίας για τις 100 και πλέον προσαγωγές έχει φτάσει στη Γ.Α.Δ.Θ. (Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης) για την απαίτηση της άμεσης απελευθέρωσής τους...

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου